Messijev oče ostro zavrnil namigovanja

Nogomet 9. Maj 202316:51 0 komentarjev
Jorge Messi, Lionel Messi
Jorge in Lionel Messi. FOTO: Profimedia.

Po objavi novice, da se Lionel Messi seli v Savdsko Arabijo, se je oglasil njegov oče in tudi agent. Jorge Messi je takšna namigovanja ostro zavrnil.

“Z nikomer nismo dogovorjeni. Do konca sezone se ne bomo odločili. Dosegli nismo nikakršnega dogovora. Pisnega, ustnega, nič. To so vse laži. Veliko se piše, a vam zagotavljam, da se v javnosti širijo neresnice,” se je z izjavo za javnost oglasil Jorge Messi in zanikal pisanje francoske agencije AFP, ki so ga potem potrdili tudi pri uglednem francoskem športnem časopisu L’Equipe.

Francozi trdijo, da se je Lionel Messi, ki je na izhodnih vratih PSG, že odločil glede svoje prihodnosti.

Dogovoril naj bi se za odhod v Savdsko Arabijo, kjer naj bi mu tamkajšnji Al Hilal ponudil kar 400 milijonov evrov na sezono, kar bi bil absolutni rekord. Še enkrat višjo plačo, kot jo pri Al Nassru, prav tako v Savdski Arabiji, prejema Cristiano Ronaldo.

Messi naklonjen Barceloni, oče pa Savdski Arabiji?

Po informacijah, ki prihajajo iz virov blizu Messija, naj bi bil sedemkratni dobitnik zlate žoge, ki je bil včeraj še drugič izbran za najboljšega športnika leta na svetu, sicer najbolj naklonjen vrnitvi v Barcelono.

Podobno razmišljajo tudi njegovi otroci in žena, medtem ko naj bi bil selitvi v Savdsko Arabijo, kjer bi prejel pravcato bogastvo, najbolj naklonjen prav njegov oče Jorge.

Ne pozabimo, da Messi s Savdsko Arabijo že sodeluje, saj je njen ambasador.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!