Napadalec, ki v Ljubljani ni navdušil, odhaja v Nemčijo

Nogomet 11. Avg 202217:10 > 17:11 0 komentarjev

Na zadnjih tekmah ga ni bilo v kadru Olimpije. Uradno zaradi lažje poškodbe, neuradno, ker je iskal nov klub. In Ivan Prtajin ga je očitno našel, v naslednjih dneh se namreč seli v nemško tretjo ligo.

Na 22 tekmah je za ljubljansko Olimpijo Ivan Prtajin dosegel le štiri zadetke. V letošnji sezoni na petih tekmah niti enega. Novi trener zmajev Albert Riera ga ne vidi v svojih načrtih, zato bo 26-letni Hrvat zamenjal klubske barve. Preselil se bo v Nemčijo, kjer bo oblekel dres tretjeligaša Hallescherja.

Čeprav je imel pogodbo z zmaji Prtajin podpisano do leta 2024, bo po naših informacijah klub zapustil brez odškodnine. Kot mlad nogometaš Zagreba je sicer visokorasli napadalec ogromno obetal, zato ga je v svojo akademijo povabil italijanski Udinese. Po vrnitvi v domovino je oblekel dres druge ekipe Hajduka, nato se je preselil na Nizozemsko in nazadnje v Švico, kjer je v majici Shaffhausna igral nogomet kariere.

Od januarja, ko je prišel v Olimpijo, je njegova krivulja forme zavila strmo navzdol, kariero pa bo torej skušal obuditi v Nemčiji. Ljubljančani pa so tako ostali brez edinega klasičnega napadalca, zato lahko v naslednjih dneh pričakujemo, da bodo v zmajevem gnezdu pozdravili kakšno novo okrepitev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!