Nasvidenje, Matjaž Kek in dobrodošel, Zlatko Zahovič?

Nogomet 12. Jun. 202212:26 > 14:234 komentarji
Delite:

Selektorski stolček Matjaža Keka se v teh dneh precej trese. Ni malo tistih, ki so prepričani, da je svojo zadnjo tekmo na klopi slovenske reprezentance že odvodil. Ni še niti jasno, ali bo Mariborčan nocoj že oddal negativen test na covid-19 in se vrnil na svoje mesto ob robu igrišča na tekmi s Srbijo (20.45, SK 1). Ima pa slovenski medij že informacijo o tem, da bo selektorski mandat ne glede na rezultat tekme s Srbijo zaključil v prihodnjem tednu.

Ne le to, da Matjaž Kek kmalu ne bo več slovenski selektor, odgovorni urednik Planeta TV Mirko Mayer je s strani Nogometne zveze Slovenije dobil informacije o tem, kdo bo njegova zamenjava. Kot trdi Mayer bo novi slovenski selektor legendarni Zlatko Zahović.

Odgovore o tem, ali bo ustvarjalec nedavne mariborske nogometne pravljice res prevzel najbolj prestižno slovensko nogometno funkcijo, morda dobimo že nocoj, ko bo ravno Zahović gost Dejana Obreza v studiu pred tekmo s Srbijo.

Foto: Uroš Skaza

Kek resda razočaran, a ostaja selektor

Glede na to, da je Matjaž Kek še vedno slovenski selektor in da smo še daleč od iskanja novega prvega moža reprezentance, je vendarle vse skupaj verjetno še preuranjeno napovedovati. Za zdaj z izjemo tega, da je bil Kek precej razočaran po tekmi s Srbijo v Beogradu, nismo dobili nobenih namigov na to, da bo zapustil slovensko klop.

Vsekakor pa se danes ob 20.00 “splača” pravočasno vklopiti televizijske sprejemnike.

 

Komentari

Vaš komentar