Nekdanji športni direktor Kopra uresničil grožnje

Nogomet 15. Okt. 202112:37 > 12:395 komentarjev
Delite:
Boško Županović. FOTO: Uroš Kokol.

Kot poroča športni dnevnik EkipaSN, je nekdanji športni direktor slovenskega nogometnega prvoligaša Koper, Boško Županović, na celjskem sodišču vložil tožbo zoper kluba in njegovega predsednika Anteja Guberca. Zahteval naj bi 2.210.000 evrov.

Spor med Boškom Županovićem in FC Koprom ter njegovim predsednikom se zaostruje. Nekdanji športni direktor obalnega prvoligaša je uresničil grožnje in proti Primorcem ter Anteju Gubercu na celjskem sodišču vložil tožbo zaradi razdrtja pogodbe o sodelovanju ki jo je toženi s Koprčani sklenil leta 2017.

Na vložitev tožbe, v kateri Županović terja nekaj več kot 2,2 milijona evrov, se je že odzval Guberac, ki se pritiskom Županovića tudi zavoljo vnovične vrnitve v najnižjo ligo ne misli ukloniti.

“Kot veste, smo poiskali pravno mnenje, ki je takšno, da mu ne pripada nič. In mimo pravnega mnenja ne moremo. Upravni odbor je odločitev sprejel soglasno, tudi javnosti smo predstavili razloge prekinitve sodelovanja. Stojimo za njimi in menimo, da so upravičeni. Nočemo in nočem se odzivati na njegove obtožbe, zame je zgodba zaključena. Naj sodišče ugotovi, kdo ima prav, a plačati ne mislimo ničesar. Četudi bi to pomenilo, da moramo v najnižjo ligo,” je tožbo za EkipoSN komentiral Guberac.

Komentari

Vaš komentar