Nevsakdanji obisk na treningu nogometašev Olimpije

Nogomet 4. Nov 202320:36 2 komentarja
zoran zeljkovic
Zoran Zeljković na svojem prvem treningu v opremi trenerja Olimpije. Foto: NK Olimpija Ljubljana

Nogometaše Olimpije je pred nedeljskim derbijem 15. kroga prve lige Telemach proti Celju na današnjem treningu obiskala njihova navijaška skupina Green Dragons.

Nedeljsko gostovanje pri vodilnem Celju bo za Olimpijo še kako pomembno. Ljubljančani za grofi zaostajajo že za osem točk, morebiten spodrsljaj pa bi jih že precej oddaljil od ubranitve državnega naslova. Za nameček ni zanemarljivo, da je forma zeleno-belih daleč od zavidljive, kar sta nenazadnje potrdila tudi visok poraz v Evropi proti Klaksviku in prvenstveni remi pred slabim tednom proti Aluminiju.

V luči hude rezultatske krize so nogometaše Olimpije dan pred obračunom s Celjani obiskal člani navijaške skupine Green Dragons, jim izrekli podporo, a obenem tudi dali vedeti, da z nedavnimi predstavami niso zadovoljni.

“Trening nogometašev Olimpije se je tokrat začel malce drugače. Ekipa Dragonsov je opozorila na nekazere moteče zadeve v zadnjih nekaj tednih in poudarila, da so vedno in povsod imeli našo podporo. Nič drugače ni tudi zdaj, a Olimpija je sveta, klub z daleč najbogatejšo zgodovino v Sloveniji in prav je, da se sleherni igralec zaveda tega. Želimo borbo do zadnje sekunde in spoštovanje grba, ki ga nosijo na dresih,” so na svojem Facebook profilu zapisali Green Dragons.

“Odgovornost pa je tudi na vseh navijačih. Podpora je zdaj še bolj pomembna. Jutri Celje, čez teden Klaksvik in v nedeljo, 12. 11., veliko praznovanje petintridesetice proti Muri,” so še pripisali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje