Newcastle vabi dvojec iz Ajaxa

Nogomet 29. Okt 202113:36 > 14:18 0 komentarjev
Marc Overmars Erik ten Hag
Foto: Guliverimage

Nizozemski mediji pišejo, da je Newcastle domnevno kontaktiral trenerja in športnega direktorja Ajaxa, Erika ten Haga in Marca Overmarsa, ter dobil različna odgovora.

Erik ten Hag naj bi se za povabilo zahvalil z besedami, da v tem trenutku ne želi zamenjati Ajaxa za Newcastle oziroma Lige prvakov za Championship. To bi se teoretično lahko zgodilo, v kolikor bi srake izpadle iz Premier lige. Trenutno so na predzadnjem mestu lestvice s samo štirimi osvojenimi točkami na devetih tekmah.

Na drugi strani naj bi bil Marc Overmars bolj naklonjen povratku v angleški nogomet. Legendarni nogometaš Arsenala je letos zavrnil povabilo svojih topničarjev, a mu je očitno veliko bolj zanimiv projekt bogatega Newcastla.

“Overmars bi lahko prevzel vlogo direktorja Newcastla najkasneje januarja ali februarja, da bi lahko formiral ekipo za naslednjo sezono. V istem času bi Ajax do takrat lahko izbral njegovega naslednika,” je dejal Valentijn Driessen, dobro obveščen nizozemski novinar.

Angleški mediji pišejo, da je Overmars samo eden od številnih kandidatov za mesto športnega direktorja, s katerim so ljudje iz Newcastla opravili informativni pogovor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!