Zidane kanadidat za Newcastle, a kliče ga tudi CR?

Nogomet 22. Okt 202113:19 0 komentarjev

Angleški BBC podrobno spremlja dogajanje na St. James Parku in skupaj z novimi lastniki išče naslednika Steva Brucea.

Newcastle je predzadnji na lestvici Premier lige z vsega tremi točkami iz osmih tekem. Klub je nedavno prevzel princ Savdske Arabije Mohammed bin Salman, eden od najbogatejših ljudi na svetu, tako da so vsi samo čakali, kdaj se bodo pri Newcastlu zahvalili za sodelovanje Stevu Bruceu.

Na spremembo na klopi srak ni bilo treba čakati prav dolgo. Bruce se je poslovil vsega “nesrečnih” 13 dni po prihodu novih lastnikov.

In kako naprej? Koga pripeljati na vročo klop? Kandidatov je veliko, BBC pa je z anketo poskušal vsaj nekoliko olajšati delo bogatemu princu, čeprav so resnici na ljubo morda ponudili kakšnega kandidata preveč. Ob Joseju Mourinhu, Antoniu Conteju, Paulu Fonseci, Stevenu Gerrardu, Franku Lampardu, ki so v igri že od začetka, so se na spisku znašli tudi Roberto Mancini, Roberto Martinez, Rafa Benitez, … pa tudi Zinedine Zidane.

Legenda Reala je trenutno brez kluba in dela, zanimivo pa je, da se je istočasno pojavila tudi informacija, da se za njegove usluge zanima Manchester United. Francoza naj bi predlagal sam Cristiano Ronaldo, medtem ko trenutni trener Ole Gunnar Solskjaer uživa vse manj zaupanja tako med nogometnimi strokovnjaki na Otoku kot tudi med samimi navijači na Old Traffordu.

Kje bo kariero nadaljeval Zidane, je težko napovedati, brez kančka dvoma pa lahko zapišemo, da Newcastle čakajo velike spremembe. Za začetek navijači čakajo ime novega menedžerja …

Kaj menite vi? Kdo bi bil najprimernejši za klop Newcastla?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!