Ni še konec: od Ronalda zahteva 64 milijonov evrov!

Nogomet 29. Apr 202116:10 > 16:14 0 komentarjev
AP Photo/Luca Bruno
Zdelo se je, da je tema posilstvo iz leta 2009 že preteklost, a očitno stvar še ni zaključena. Foto: AP Photo/Luca Bruno

Nekdanja manekenka Kathryn Mayorga zaradi posilstva pred več kot desetimi leti zahteva od Cristiana Ronalda kar 64 milijonov evrov odškodnine.

Hud incident ima že dolgo brado. Vse skupaj naj bi se zgodilo leta 2009 v hotelski sobi v Las Vegasu. Ronaldo in Mayorga sta se spoznala v nočnem klubu, nato pa sta se preselila v sobo, kjer naj bi Portugalec spolno napadel Američanko.

Leto kasneje so se izvensodno pogodili, Portugalečv tabor je Mayorgi za molk plačal 350 tisoč evrov, a leta 2018 je Američanka zbrala pogum in dogodek delila z javnostjo. Dejala je, da je bila pred leti psihično tako krhka, da je pristala na denarno ponudbo Ronalda in odvetnikov, a po vseh letih trpljenja želi od Portugalca še kakšen evro več.

Spoznala sta se v nočnem klubu:

Natančneje, kar 64 milijonov evrov, poroča The Mirror, ki je z javnostjo delil dokument s sodišča. Na njem Američanka zahteva 20 milijonov evrov za bolečine in trpljenje v preteklosti, 20 milijonov evrov za prihodnje bolečine in trpljenje, 20 milijonov evrov za odškodninsko kazen preostanek denarja pa bo šlo za kritje sodnih stroškov in odvetnikov, piše na dokumentu.

Na njem je napisanih tudi 60 prič, med njim sta tudi Ronaldov agent Jorge Mendes, predsednik Juventusa Andrea Agnelli.

Cristiano Ronaldo
Ronaldo pri Juventusu zasluži več kot 30 milijonov evrov le s plačo. Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Zanimivo je, da je leta 2018 okrožno tožilstvo okrožja Clark v ZDA v začetku leta sporočilo, da postopki proti Ronaldu ustavljeni, saj “obtožb o spolnem napadu na Cristiana Ronalda ni mogoče dokazati brez razumnega dvoma.”

Nekdanja manekenka, zdaj opravlja delo učiteljice, se ne predaja in želi priti do pravice, posledično tudi do gore denarja s civilno tožbo, vprašanje pa je, kaj se bo iz tega izcimilo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!