Evropsko prvenstvo v futsalu podira rekorde!

Nogomet ostalo 7. Feb 20189:48 > 9:56
UEFA Futsal EURO

Slovenska futsal reprezentanca je imela bučno podporo na vseh tekmah. In ravno navijači so v veliki meri zaslužni, da se je uvrstila v četrtfinale Evropskega prvenstva. Obenem pa se je utrip iz Arene Stožice preko neposrednih prenosov Sportkluba več kot uspešno prenesel tudi v vaše dnevne sobe.

Uredništvo

Prvo tekmo Slovenije proti Srbiji si je ogledalo preko 100 tisoč gledalcev Sport Kluba. Tekma proti Italiji je bila še bolj atraktivna in je zato zabeležila preko 134 tisoč gledalcev starejših od štirih let. Ampak vročica se je stopnjevala, saj je rekorden dosežek uspel na tekmi proti Rusiji, ko si vas je četrtfinalno tekmo ogledalo kar preko 200 tisoč gledalcev!

V primerjavi z vsemi gledalci v tej ciljni skupini, ki so v času tekme gledali televizijo, je svojo pozornost namenilo tekmi 14,56% gledalcev. Na moški ciljni skupini M25-64 je ta delež razumljivo nekoliko višji, odstotek gledalcev, ki so v času predvajanja tekme namenili pozornost tekmi in ne drugim TV vsebinam je 20,16%, kar pomeni več kot 80.000 posameznikov v tej ciljni skupini.

Prepričani smo, da je to tudi absolutni rekord gledanosti slovenske futsal reprezetance na slovenskih televizijah, zaradi česar smo še bolj ponosni, da smo lahko uspešne igre naše reprezentance ponesli v vaše domove.

Slovenski reprezentanci čestitamo za odlične predstave, mi pa se bomo v četrtek posvetili polfinalnima tekmama Rusija – Portugalska in Kazahstan – Španija, v soboto pa nas poleg tekme za tretje mesto ob 18:00čaka še veliki finale ob 21:00!