Balotelli v Romunijo? Pogovori s Clujom že v teku

Marco Luzzani/Getty Images

Eden najbolj kontroverznih nogometašev na svetu Mario Balotelli je v iskanju novega kluba, mediji pa ga že dalj časa selijo v številna mesta (Boca Juniors, Flamengo, Crvena zvezda...). Kot kaže je Balotelli že izbral novega delodajalca in presenetil vse.

Tuttosport poroča, da se bo napadalec preselil v Romunijo in si nadel dres Cluja, ki je v ponedeljek zvečer uradno postal romunski prvak.

Balotelli naj bi bil v zaključni fazi pogovorov z romunskim velikanom, italijanski mediji pa so prepričani, da bo prestop v naslednjih dneh uradno potrjen.

Nekdanji napadalec italijanske reprezentance je v zadnji sezoni v dresu Brescie na 19 tekmah dosegel pet golov, po ponovnem zagonu Serie A pa se je znašel v sporu z upravo, ki je celo prepovedala trenirati. Takoj je postalo jasno, da bo Balotelli ekspresno zapustil zdaj že nekdanjo ekipo Serie A.

Nekdanji nogometaš Interja, Manchester Cityja, Milana, Liverpoola, Marseilla in Nice je bil svoj čas eden izmed najbolj nadarjenih napadalcev na svetu, ki pa zaradi svoje “glave” talenta nikdar ni povsem razvil. Bolj kot z nogometnimi predstavami je nase opozarjal z neumnostmi v zasebnem življenju.