Odvetnik odgovoril na govorice o tragični usodi Alvesa

Nogomet 10. Mar 202413:00 0 komentarjev
Dani Alves
FOTO: Profimedia

Po družbenem omrežju X so včeraj pozno zvečer zaokrožile informacije, da naj bi si nekdanji član Barcelone in brazilske nogometne reprezentance Dani Alves vzel življenje. Toda njegov pooblaščenec je namigovanja kmalu ovrgel, oglasil se je tudi znani brazilski novinar in zadevo označil za lažen preplah.

Alves gre trenutno čez najtežje obdobje svojega življenja.

Sodišče v Kataloniji mu je zaradi obtožb za posilstvo dekleta na stranišču nekega nočnega lokala naložilo 4 leta in pol zaporne kazni. Zapustila ga je žena, ostal je brez večjega dela svojega prisluženega denarja, zato ne čudi, da je Brazilec padel v depresijo.

Včeraj so se na družbenem omrežju X začela namigovanja, da naj bi nekdanji krilni igralec Barcelone v zaporu dejansko sodil samemu sebi. Paniko so izzvale tudi objave določenih brazilskih novinarjev.

Odvetniška ekipa nekoč izvrstnega nogometaša je zadevo označila za natolcevanje, vse skupaj je nato demantiral tudi cenjeni novinar Marcelo Bechler. “Ljudje, ki so pri njemu zadolženi za odnose z javnostmi, so navezali stik z odvetnikom, ta pa je potrdil, da gre za trač, vse so ovrgli,” je zapisal Bechler.

Naj spomnimo, Alves je bil prejšnji mesec v Barceloni obsojen na zapor, poleg tega ima devet let in pol prepoved približevanja žrtvi posilstva, ki pa ostaja neimenovana.

FOTO: Profimedia

Kazen bo preživljal v celici ječe Penintentiary Brians 2, v katalonskem kraju Sant Esteve Sesrovires.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!