Nedelja na SK: Redsi v Londonu, Barca išče odrešitev

Nogomet ostalo 13. Dec 202014:18 > 14:24
Getty Images

V nedeljo vas na programih Sportkluba znova čaka bogat športni program.

Včeraj je bilo na sporedu kar nekaj zanimivih tekem in nič drugače ne bo danes. Poudarek je na nogometu, kjer vas tudi danes čaka veliko število tekem.

Zanimiva tekma, ki se bo pričela ob 17.30 na SK 1 bo odigrana na Craven Cottage, kjer bo Fulham gostil Liverpool. Ekipa Jurgena Kloppa je svojo nalogo v ligi prvakov opravila zato se lahko vsaj za nekaj časa osredotočijo na domače prvenstvo. Toda ne bo jim lahko saj jim primanjkuje veliko število nogometašev. Kot zadnji se je poškodoval Diogo Jota.

Na SK 2 boste ob 20.15 lahko pospremili tekmo med Arsenalom in Burnleyem, ki se bosta pomerila na Emiratesu.

Na SK 1 bo ob 21. uri Barcelona doma gostila Levante. Katalonci so znova rezultatsko padli in ekipa pod vodstvom Ronalda Koemana bo zagotovo iskala pozitiven rezultat potem, ko so klonili proti Juventusu in Cadizu. Levante na drugi strani bo zagotovo iskal svojo priložnost glede na to, da so Katalonci z mislimi nekje drugje.

Nedelja je prav tako rezervirana za ljubitelje NFL. Na SK 2 boste lahko od 22.05 dalje pospremili tekmo med Philadelphio in New Orleansom,  na SK 3 bo ob 19.00 dvoboj med Tampa Bay in Minnesoto, ob 22.05 pa še tekma med Las Vegas in Indianapolis.

Celoten spored je vselej dosegljiv na tej povezavi.

Komentari

Vaš komentar