Nekoč prvi zvezdnik Interja, danes pa …

Nogomet 17. Mar 202218:46 > 18:561 komentar
Foto: Zajem zaslona

Po družbenih omrežjih kroži posnetek brazilskega napadalca Adriana. Nekdanji napadalec Interja je pred kratkim praznoval svoj 40. rojstni dan, zadnja leta pa živi v Riu de Janeiru. Adriano je bil med poklicno kariero znan tudi po svojih nezdravih navadah. Tako se zdi, je nadaljeval tudi po koncu kariere. Video prikazuje Adriana, ki pije pivo, medtem ko sedi na motorju.

Adriano je že pred tem razkril, da se je boril z depresijo po očetovi smrti: “Tudi na treningih sem se napil in se v bolnišnici pogosto streznil. Ljudje v klubu so medijem povedali, da imam težave z mišicami. Inter je bil neverjeten, naredili so prav vse, da bi mi bilo bolje. Nisem hotel spati, ker sem se bal, da bom sanjal svojega očeta in imel nočne more, alkohol in droge pa so me držali budnega. Bili so moj izhod iz nočnih mor. Bil sem izgubljen in mislil sem samo na ženske in zabavo.”

Legendarni brazilski napadalec Adriano je v svoji karieri živel precej zabavljaško življenje. Čeprav je pustil globok pečat v Interju, za katerega je na 177 tekmah dosegel 74 golov in 27 asistenc, bi lahko bila njegova kariera vsekakor še večja.

Komentari

Vaš komentar