Ronaldo: Moje ime je uporabil za lastno promocijo

Nogomet 29. Nov 202119:52 > 19:57 1 komentar
Foto: Paul Terry/CSM via Guliver

Cristiano Ronaldo se ja na Instagramu odzval na besede Pascala Ferra. Urednik revije France Football, ki podeljuje tudi zlato žogo, je za New York Times pojasnil, da je edini cilj Ronalda, da kariero sklene z več zlatimi žogami kot jih ima Argentinec Lionel Messi. Portugalec ima pet zlatih žog, Messi pa je v pričakovanju svoje sedme.

Ronaldo ima v svoji karieri zgolj še en cilj. Ta cilj je, da se upokoji z več osvojenimi zlatimi žogami kot Lionel Messi. To vem, ker mi je to sam povedal,” je za New York Times dejal Pascal Ferre.

Portugalec se je že odzval na te besede in jih označil za neresnične.

“Izjava Pascala Ferreja prejšnji teden, da je moja edina ambicija končati kariero z več zlatimi žogami kot Lionel Messi, je neresnična. Ferre je lagal, uporabil je moje ime za promocije sebe in za promocijo revije, za katero dela. Nesprejemljivo je, da lahko oseba, ki je odgovorna za tako prestižno nagrado, lagala na ta način,” je zapisal Cristiano Ronaldo.

Pascal Ferre. Foto: AP Photo/Christophe Ena via Guliver

“Vedno zmagam za sebe in za klube, ki jih zastopam. Nikoli ne zmagam proti nekomu. Moja največja ambicija je biti dober zgled vsem, ki so ali želijo postati profesionalni nogometaši. Želim si, da bi bilo moje ime zapisano z zlatimi črkami v nogometni zgodovini. Končal bom s tem, da sem že osredotočen na naslednjo tekmo Manchester Uniteda. Ostalo? Ostale stvari so zgolj ostale,” je zaključil Ronaldo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje