Splet pokopal nogometnega agenta, ki sporoča: Živ sem

Nogomet 28. Apr 202214:56 > 15:22 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Po spletu so zaokrožile novice o smrti nogometnega agenta. Toda na Twitterju se je oglasil Mino Raiola, ki je zapisal, da je še vedno živ. O njegovi smrti so poročali skoraj vsi svetovni mediji, med njimi tudi francoski L'Equipe in španska Marca.

“Trenutno zdravstveno stanje za tiste, ki se sprašujejo: razjarjen, drugič v štirih mesecih so me ubili. Zdi se, da lahko tudi oživim,” je zapisal na Twitterju.

Nogometni agent je očitno živ, potem ko so iz Italije poročali, da je v 54. letu starosti umrl. “Superagent”, ki zastopa zvezdnike, kot sta Paul Pogba in Erling Haaland, naj bi umrl po bolezni.

Raiola je bil januarja po hospitalizaciji v svoji domovini Italiji operiran, vendar vrsta operacije takrat ni bila razkrita. Italijanska televizija je v četrtek poročala, da je Raiola umrl zaradi pljučne bolezni, vendar je njegova agencija zdaj sporočila, da to ni res.

Daniella Matar, italijanska športna dopisnica agencije The Associated Press v Milanu, je ob širjenju poročil tvitnila: “Agencija Mina Raiole mi je povedala: “To so lažne govorice. Ni mrtev.” Raiolova desna roka José Fortes Rodriguez je za nizozemske medije prav tako povedal: “Je v slabem stanju, vendar ni umrl.”

Raiola je znan po tem, da ima veliko vlogo pri odmevnih prestopih, saj je leta 2016 pomagal pri takrat rekordnem prestopu vezista Pogbaja iz Juventusa v Manchester United. Že pred tem se je uveljavil kot eden najbolj odmevnih nogometnih agentov, saj je sodeloval pri prestopih igralcev, kot sta Dennis Bergkamp in Pavel Nedved.

Zastopa tudi druge nogometaše, med njimi so Zlatan Ibrahimović, Henrikh Mkhitaryan, Gianluigi Donnarumma in Mario Balotelli.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!