Nogometaši Olimpije so dobili novo okrepitev

Nogomet 9. Jun 202314:14 0 komentarjev
Riva Milić. Fizioterapevtka, ki prihaja v Olimpijo. FOTO: rivamilic/Instagram.

Pri Olimpiji so pred dvema dnevoma najavili odmevno okrepitev, a za zdaj novega nogometaša slovenski državni in pokalni prvaki niso predstavili, je pa po naših informacijah na poti v Stožice nova fizioterapevtka, ki bo v Ljubljani zagotovo zbudila kar nekaj pozornosti.

Ekipo Olimpije, ki bo v novo sezono krenila z novim trenerjem, Španca Alberta Riero je zamenjal Portugalec Joao Henriques, je okrepila fizioterapevtka Riva Milić, ki je bila zadnja tri leta zaposlena v mladinski šoli hrvaškega prvoligaša HNK Rijeka, sodelovala pa je tudi s člansko ekipo.

31-letnica je na Hrvaškem zbudila veliko pozornosti. Nekateri so ji rekli kar reška Eva Carneiro. Navdušenci nad otoškim nogometom, predvsem navijači Chelseaja, zagotovo veste, kdo je to.

Riva Milić zase pravi, da se bori proti diskriminaciji žensk, z moškimi v nogometnem svetu pa ima dobre izkušnje, v Ljubljano pa seveda ne prihaja zaradi svojega izgleda, ampak strokovnosti.

Z delom v športu ima namreč že kar nekaj izkušenj. Fizioterapevtka je bila pri rokometnem klubu Rudarju iz Labina, od koder prihaja, ob Rijeki pa je delala tudi v mlajših hrvaških ženskih nogometnih reprezentancah.

Kdo je odmevna okrepitev, ki so jo najavili v klubu?

Kaj pa nogometaši? Ob do zdaj edinih okrepitvah, 24-letnemu branilcu Ahmetu Muhamedbegoviću in 22-letnemu krilnemu napadalcu Raulu Floruczu, so pri Olimpiji pred dvema dnevoma obljubili tudi skorajšnjo potrditev odmevne okrepitve.

Za koga gre, nam ni uspelo izvedeti. Morda kdo drug, lahko pa, da je to 20-letni mladi srbski reprezentant, ki trenutno igra za Crveno zvezdo, pred tem pa je bil član slovitega münchenskega Bayerna Nemanja Motika. O tem prestopu smo že pisali, kot smo izvedeli, pa bo kmalu tudi uradno potrjen njegov prihod.