Nogometna Ljubljana se prebuja, vstopnice za Tabor so pošle

Nogomet 30. Mar 202320:57 komentarja

Gostovanje sežanskega Tabora v Stožicah nikoli ni bila tekma, ki bi na tribune največjega stadiona v Sloveniji privabila prav veliko navijačev. A tokrat bo očitno drugače, Olimpija je z uspešno akcijo že tri dni pred tekmo uspela lepo zapolniti tribune svojega stadiona.

Na 14 domačih tekmah v letošnji sezoni si je obračune Olimpije v Stožicah kljub številnim zmagam in všečnim predstavam ogledalo le 20.581 navijačev, kar jih po obiskanosti postavlja šele na tretje mesto v Prvi ligi Telemach – za Maribor in Muro. Tudi zato so se v klubu te dni odločili za posebno akcijo, s katero so navijače na tekmo s sežanskim Taborom vabili s 4.000 brezplačnimi vstopnicami.

In ta akcija je bila očitno uspešna. Po naših informacijah so namreč brezplačne vstopnice za tekmo že pošle, zanimanje pa se je ob napovedanem lepem obisku tekme še dodano povečalo in skupno število zapolnjenih sedežev se bliža številki 5.000.

10.000 žog za spodbudo otrok

Poleg brezplačnih vstopnic so zmaji pripravili še en projekt, s katerim želijo prebuditi nogometno Ljubljano. V sodelovanju z Gorenjsko banko bodo namreč na naslednjih tekmah Olimpije vsem otrokom podarili nogometno žogo in jih s tem spodbudili k športni igri z žogo in sodelovanju v duhu “fair playa”. V omenjeni akciji bodo skupno podelili kar 10.000 žog.

Ni kaj, po dolgem marketinškem mrku se tudi ta segment kluba počasi očitno spreminja bolje …