Nogometni zvezdnik zaradi groženj zapustil Corinthians

Nogomet 13. Avg 202211:58 > 15:19 0 komentarjev
willian
Foto: Guliverimage

Nekdanji nogometaš Chelseaja in Arsenala Willian je zapustil brazilskega prvoligaša Corinthians, potem ko naj bi njemu in njegovim družinskim članom neznanci grozili s smrtjo.

Štiriintridesetletni nogometaš se je v Corinthians vrnil lansko poletje, odtlej pa za klub nastopil na 45 tekmah in vpisal en gol. A nekdanji brazilski reprezentant sedaj znova razmišlja o odhodu v tujino, potem ko naj bi njemu in njegovim družinskim članom grozili s smrtjo.

“Willian nas je prosil za prekinitev pogodbe,« je razkril predsednik Corinthiansa Duilio Monteiro Alves. “Žalosti nas, ker ni več z nami in tudi, ker se ni izšlo po pričakovanjih,” je poudaril Alves.

Corinthians v letošnji sezoni sicer ne blesti, saj je na zadnjih devetih tekem izgubil kar petkrat, sredi tedna pa je v četrtfinalu proti Flamengu izpadel tudi iz pokala libertadores.

“Kadarkoli smo izgubili, sam pa nisem igral dobro, je bila moja družina deležna groženj in žaljivk na družbenih omrežjih. Moja žena, moji otroci, v zadnjem času so začeli napadati tudi mojega očeta in sestro,” je po poročanju BBC za spletno stran Globo Esporte dejal nogometaš, ki ga mediji že povezuje s prihodom v Fulham.