Nova pomoč reprezentanci: posebna misija nekdanje vijolice

Euro2024 16. Jun 20248:00 0 komentarjev
NZS
Foto: Uroš Skaza

Slovenska članska reprezentanca je pred tekmo z Dansko dobila (zunanjo) okrepitev. Pridružil se ji je nekdanji nogometaš Maribora Goran Cvijanović.

Izbrana vrsta Matjaža Keka bo danes v Stuttgartu odigrala uvodno tekmo prvenstva proti Danski. Na zadnjem treningu v Wuppertalu pa jo je s tribun spremljal nov obraz, oblečen v barve nogometne zveze Slovenije. Priprave naše reprezentance je budno spremljal nekdanji nogometaš Maribora Goran Cvijanović.

Selektor slovenske reprezentance do 16 let se je namreč članski selekciji pridružil s posebno nalogo. Medtem ko se je oko slovenske nogometne javnosti obrnilo proti Stuttgartu in tekmi z Dansko, bo imel Novogoričan drugačne obveznosti.

Goran Cvijanović
Goran Cvijanović je v karieri štirikrat oblekel dres izbrane vrste. Foto: Aleš Fevžer

Pot ga bo namreč danes vodila v Gelsenkirchen, kjer se bosta zvečer udarili reprezentanci Srbije in Anglije. Tam bo Cvijanović analiziral oba prihajajoča nasprotnika naše izbrane vrste, s Srbi se bo Slovenija 20. junija udarila v Münchnu, pet dni kasneje bodo nasprotniki v Kölnu Angleži.

Loading Poll…

Tekmo med Slovenijo in Dansko boste lahko jutri v živo spremljali na Sportklubu. V vaši družbi bosta brata Goran in Dejan Obrez, ki bosta nato za vas pospremila tudi dvoboj Anglije in Srbije v Skupini C.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!