Nova selitev iz Osijeka v Olimpijo, prihaja branilec

Nogomet 24. Maj 202212:30 0 komentarjev
Foto: NK Olimpija Ljubljana

Poletni prestopni rok se uradno še ni začel, klubi pa so v iskanju okrepitev za novo sezono že pošteno zavihali rokave. Še posebej aktivni so pri ljubljanski Olimpiji, kjer so danes sklenili sodelovanje z 20-letnik branilcem Mateom Karamatićem.

Gre za nekdanjega člana slovite akademije Red Bull Salzburga, skozi katero pa se Karamatić ni uspel prebiti do prve ekipe. Sledilo je nabiranje izkušenj v avstrijskih nižjih ligah, nato pa se je Karamatić preselil v Osijek, kjer je v minuli sezoni igral za drugo ekipo slavonskega ponosa in v 2. hrvaški ligi zbral 16 nastopov.

Po vratarju Denisu Pintolu in branilcu Justasu Lasickasu je Karamatić že tretja okrepitev zmajev v zadnjih dneh. Poleg tega je Olimpija tudi podaljšala pogodbi z Matevžem Vidovškom in kapetanom Timijem Maxom Elšnikom.

Mladen Rudonja je ob podpisu podaljšanja sodelovanja s slovenskim reprezentantom oznanil, da si bo Olimpija v prihodnje prizadevala v svoje vrste zvabiti čim več slovenskih nogometašev. Glede na to, da sta včeraj in danes ekipo okrepila dva tujca, bo, če gre verjeti športnemu direktorju Olimpije, v zmajevem gnezdu v naslednjih dneh obetamo tudi kakšno slovensko okrepitev. Po naših informacijah so pogovori že stekli, več pa kmalu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!