“Novi” United tudi s Haalandom v konici napada

Nogomet 7. Mar 202111:06
REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Prvi operativec Manchester Unieda Ed Woodward je menedžerju Oleju Gunnarju Solskjaerju obljubil "velike investicije" za okrepitve njegove ekipe, poroča Daily Mirror.

Manchester United je znova pripravljen odpreti denarnico, da bi se končno vrnil na vrh angleškega in evropskega nogometa. “Podprli bomo Oleja s tem, da bomo pripeljali igralce, ki bodo okrepitve in ključni igralci na dolge steze in to se bo videlo že v prihajajočem prestopnem roku,” pri Daily Mirrorju citirajo Eda Woodwarda.

Prvi izbor rdečih vragov za okrepitev obrambe je Jules Kounde iz Seville. Defenzivec je v Andaluzijo pred dvema letoma prišel iz Bordeauxa v zameno za 25 milijonov evrov, danes pa ima v pogodbi zapisano odkupno klavzulo v išini 90 milijonov evrov. Prvi tekmec Uniteda v boju za njegov podpisa bo kar mestni tekmec Manchester City.

Rdeči vragi okrepitve želijo tudi v ofenzivnem delu moštva. Ob lokalnem heroju Marcusu Rashfordu bi na Old Traffordu v konici napada radi videli Jadona Sancha, ki je že nekaj časa njihova velika želja, in Erlinga Haalanda. Borussia Dortmund tako za enega kot drugega pričakuje vsaj 100 milijonov evrov odškodnine …