Opravičilo ne bo dovolj, ravnanje Ronalda preiskuje policija

Nogomet 10. Apr 202214:36 > 15:15 0 komentarjev
Foto: REUTERS/Miguel Vidal

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je zaradi svojega obnašanja po tekmi med Evertonom in Manchester Unitedom (1:0) znašel v precejšnjih težavah. Ob odhodu z igrišča je v jezi po porazu iz rok mladega navijača izbil mobilni telefon. Ker je s tem poškodoval tujo lastnino, dogodek preiskuje lokalna policija.

Cristiano Ronaldo se je za dogodek sicer nemudoma opravičil na družbenem omrežju Instagram. Mladeniča, čigar mati se je oglasila z opozorilom, da je njen sin avtist in da je bil na svoji sploh prvi nogometni tekmi, je celo povabil, naj se mu na naslednji tekmi pridruži na Old Traffordu. A vse skupaj ni zadovoljilo pristojnih organov, ki so sprožili uradno preiskavo dogodka.

Liverpoolska mestna policija je že pozvala Everton, naj ji posreduje vse video posnetke dogajanja. Prav tako so predstavniki policije pozvali vse očividce, naj z njimi delijo informacije o incidentu. Zdi se, da bo moral Ronaldo zaradi trenutka šibkosti in jeze precej globoko seči v svojo denarnico. Črnim oblakom nad Manchester Unitedom pa ni videti konca.