Pod prečko: Ko Maribor beži, se Šulerju smeji

Nogomet 28. Feb 202212:52 > 14:42 1 komentar
Foto: Uroš Skaza

Po porazu na večnem derbiju je Maribor z dvema zmagama znova tam, kjer je bil po koncu jesenskega dela sezone - na vrhu Prve lige Telemach. Ker so tekmeci vijolic v zadnjem obdobju izgubljali točke, jim je klub iz štajerske prestolnice ušel na plus 3. V studio oddaje pod prečko smo povabili športnega direktorja vodilne ekipe lige. Prek video povezave se nam bosta pridružila še eden izmed junakov jadranskega derbija v hrvaškem prvenstvu in mladi vezist Domžal, ki pooseblja spomladanski razcvet rumene družine.

V 12. oddaji Pod prečko se bo voditelju Dejanu Obrezu v studiu pridružil Marko Šuler. Športni direktor Maribora bo z nami delil svoj pogled na zadnje obdobje, ko so se vijolice hitro pobrale po porazu proti Olimpiji in so znova trdno zasidrane na prvem mestu Prve lige Telemach.

En stol v oddaji Pod prečko bo danes ostal prazen. Kdo in zakaj se vabilu v oddajo ni želel odzvati, izveste nocoj od 20:00 naprej na SK 1.

Z nami bosta dva produkta domžalske akademije

Poleg Marka Šulerja se bomo s pomočjo video povezave povezali tudi s hrvaško obalo in v oddaji gostili slovenskega reprezentanta Harisa Vučkića. Z napadalcem Rijeke, ki je bil eden izmed junakov minulega derbija s Hajdukom, se bomo pogovarjali o vročem boju za naslov v hrvaškem prvenstvu, dotaknili pa se bomo tudi njegovih ciljev v majici slovenske reprezentance.

V oddaji gostimo tudi strelsko vse bolj razpoloženega Harisa Vučkića.

Poleg Vučkića bomo “na daljavo” klepetali tudi z Benjaminom Markušem, vezistom Domžal, ki je v drugem delu sezone zablestel z dvema zadetkoma in podajama ter je eden najbolj zaslužnih za odlično formo rumene družine v zadnjem obdobju.

Seveda se bomo kot vedno skozi debato dotaknili prav vseh tekem v strelsko zelo zanimivem krogu, manjkal ne bo niti zelo popularni sodniški pogled. No, tudi Fantasyju seveda tudi ta teden posvetimo posebno rubriko.

11. oddaja pod prečko, v kateri smo gostili Simona Sešlarja in Davorja Škerjanca:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje