Pod prečko: korakanje proti naslovu in proti Evropi

Nogomet 6. Mar 202310:06
Foto: Uroš Skaza

Ponedeljkovi nogometni večeri so rezervirani za oddajo Pod prečko. Tokrat v njej gostimo športnega direktorja trenutno močno vodilne ekipe Prve lige Telemach in izvršnega direktorja moštva, ki je v drugem delu sezone naredilo velik korak v pravo smer. Da bo spet zelo zanimivo tudi v sodniškem pogledu z Damirjem Skomino, je verjetno odveč poudarjati.

Nocoj bosta v Sportklubovem studiu tako družbo Mihi Penku in Dejanu Obrezu delala športni direktor Olimpije Goran Boromisa in izvršni direktor Domžal Matej Oražem. Obe ekipi sta uspešno vstopili v nogometno pomlad in skupaj z gostoma se bomo poglobili v zakulisje dogajanja v moštvih, ki počasi, a vztrajno, stopata proti zastavljenim ciljem.

Seveda se bomo ozrli tudi na minuli štajersko-prekmurski derbi, po katerem smo se pogovarjali z novim trenerjem Mure Dejanom Grabićem. Spoznali boste lahko tudi nekaj novih imen v Prvi ligi Telemach, tako smo denimo pred mikrofon povabili dva strelca zadetkov v minulem krogu Luko Stankovskega (Gorica) in Sascho Marasovića (Tabor).

Spet se bomo seveda precej časa zadržali tudi v sodniškem pogledu z Damirjem Skomino, manjkali ne bodo niti najlepši goli, obrambe, naj izjava in Fantasy kotiček.

 

Komentari

Vaš komentar