Pod prečko: tokrat na dveh frontah

Foto: Uroš Skaza

Tokratna oddaja Pod prečko bo nekoliko drugačna kot ste vajeni. Tradicionalno nogometno debato v studiu bomo namreč obogatili s prispevki s terena, del ekipe se namreč odpravlja na Švedsko, kjer slovensko reprezentanco jutri čaka odločilna tekma tega ciklusa Lige narodov. Cilj je jasen, varovanci Matjaža Keka na sever Evrope odhajajo po obstanek v drugem kakovostnem rangu.

Dejan Obrez in Jaka Kozmelj se tako v družbi našega komentatorja Gorana Obreza odpravljata v Stockholm, od koder bosta v oddajo zagotovo prinesla kar nekaj zanimivih zgodb “s terena”. Nič manj zanimivo ne bo niti v našem studiu, kjer gostimo dva nekdanja slovenska reprezentanta, ki jima izkušenj z igranjem na najvišjem nivoju ne manjka.

Mihi Penku se bosta tako pridružila strelec nepozabnega zadetka na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki Valter Birsa, ki je s pravim projektilom skorajda razparal mrežo ZDA. Z nami bo tudi Miran Burgić, ki je štiri leta svoje kariere preživel ravno na Švedskem, kjer je branil barve tamkajšnjega velikana AIK-a.

FOTO: Uroš Skaza.

Beseda bo nanesla seveda tudi na nedaven uspeh proti reprezentanci Norveške, vlogi in vse bolj zvezdniškem statusu Benjamina Šeška ter prihodnosti slovenske reprezentance, ki jo po Ligi narodov kmalu čaka začetek kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2024 …

V našo družbo kot vedno vabljeni ob 20.00 na Sportklubu 1!