Mitja Viler: Ko ga poslušam, samo čakam, da zajoka

Nogomet 5. Sep 202222:09 1 komentar
Foto: Uroš Skaza

V tokratni oddaji Pod prečko sta se nam v studiu pridružili ikoni Maribora in Olimpije Mitja Viler in Nejc Vidmar, ki se je pred dnevi razšel z ljubljansko Olimpijo.

Celotna 2. oddaja 2. sezone:

Po krajšem uvodu, ko se se v oddaji dotaknili še zadnje ponedeljkove tekme v Domžalah, sta do besede prišla tudi gosta. Nejc Vidmar, ki se je pred dnevi razšel z Olimpijo, je priznal, da je pripravljen na nov začetek. Priključil se bo vratarskim treningom NK Radomelj. Dogovor je, da bo šlo sprva le za treninge, v nogometu pa se nikoli ne ve, kaj bo prinesla prihodnost.

“Lahko povem, da se bom pridružil treningom Radomelj. Lepo so me sprejeli, zato se že veselim biti ponovno del ekipe. To mi je v tem poletju manjkalo. Komaj čakam, nato pa bomo videli, kam me bo pot zanesla. Nogomet je zelo nepredvidljiv, dogajajo se tudi poškodbe, tudi sam sem okusil to, bomo videli. Pri odločitvi imam zdaj proste roke,” je dejala ikona ljubljanska Olimpije, ki je po prekinitvi pogodbe z Ljubljančani postal prost igralec.

Viler: Ikwuemesi je zašel v našo ligo

V pregledu minulega kroga so se v oddaji dotaknili tudi zmage Celja na Koprom. Mitja Viler je navdušen nad napadalcem Chukwubuikemem Ikwuemesijem. “On je zašel v našo ligo, res ne vem, kaj lani počel v Krškem, ne razumem, zakaj ga ni kupil Koper. Res se mi zdi, da je zašel v ligo,” se čudi kvaliteti nigerijskemu napadalcu. Prepričan je, da ravno tak tip igralca manjka kanarčkom, da bi bili tako uspešni kot lani, ko so se vse do konca borili za naslov.

Vidmar: Pri Olimpiji sem uresničil svoje sanje

Ko je beseda na vodilno Olimpijo, so Vidmarja vprašali o razlogih za prekinitev pogodbe z zmaji. “V zadnje pol leta, ko sem igral v Grčiji, je padla odločitev, da se razidemo, da gremo vsak svojo pot. Zamer ne kuham, lahko le povem, da sem pri Olimpiji uresničil svoje sanje. Pripeljan sem bil s strani prejšnjega vodstva, lepo je bilo, obstaja pa tudi življenje brez Olimpije. Veselim se novih izzivov,” je povedal Vidmar. Videlo se je, da mu je težko, a ni želel nobenega očrniti. “Čez čas se bom spominjal le lepih stvari,” je dodal.

Vse skupaj je v svojem slogu komentiral tudi Viler: “Ko ga poslušam, samo čakam, da zajoka. A to je normalno. To je lepo slišati, to manjka. Sam verjamem, ko bo končal, da ga bodo povabili na tekmo in mu izkazali čast. Če ne na nogometu, pa na košarki ali na hokeju,” se je pošalil Koprčan.

Vrnil se je Darko Čeferin

Znova je bilo zanimivo v sodniškem pogledu, kjer smo analizirali mejne sodniške odločitve v minulem krogu. Z nami je bil po dolgem premoru znova Darko Čeferin.

Ni manjkal niti pregled naj zadetkov in naj izjave, znova smo se zabavali tudi v Fantasy kotičku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje