Koutra prepričale ambicije Celja, Sešlar navdušen nad Riero

Nogomet 12. Sep 202220:01 > 22:01 0 komentarjev
Foto: Uroš Kokol

V tretji letošnji oddaji Pod prečko smo v studiu gostili kapetana Celjanov, ki je s svojo odločitvijo poleti pretresel slovensko nogometno javnost, in velikega talenta Olimpije, ki je pripravljen na naslednji korak v svoji karieri. Po derbiju med Celjem in Olimpijo v devetem krogu sta današnja gosta povzela dogajanje s tekme in se ozrla proti prihodnosti.

Celotna oddaja

“Ni lepšega, ko pogledaš na lestvico in si prvi, in to z naskokom prvi. Ta poraz pa se je slej kot prej se je moral zgoditi,” je o odličnem začetku Olimpije spregovoril Svit Sešlar. Poleg sanjskega začetka v novo sezono je nogometaš Olimpije spregovoril še svoji minutaži pod vodstvom Riere, pa tudi o “popotovanju” celotne ekipe, ko so se vračali z gostovanja v Luksemburgu.

Kouter o vrnitvi v Slovenijo

“Mislim, da je vse enako, kot je bilo prej,” so bile uvodne besede Nina Koutra, ki je nato spregovoril o avanturi v Turčiji, kjer je doživel praktično vse. O vrnitvi v Slovenijo pa je povedal: “Moram povedati, da se je dogajalo marsikaj. V prejšnjem klubu so se želeli znebiti tujcev in tako sem pristal nazaj v Sloveniji. Moramo povedati, da so mi predstavili njihovo (celjsko) zgodbo in ambicije. S tem so me pritegnili in odločil sem se za Celje.”

Sešlar: Trenerju pomaga, da je bil vrhunski igralec

Sešlar je pravilno odgovoril na vprašanje voditelja Dejana Obreza, ki ga je vprašal, kdo ima največjo minutažo v letošnji sezoni pri Olimpiji. To je prav današnji gost v oddaji, ki se je, tako kot večina preostalih igralcev, odlično ujela z novi trenerjem Albertom Riero. “Mislim, da trenerju veliko pomaga, da je bil v preteklosti vrhunski igralec. On razume nas igralce in mislim, da nas je to vse skupaj odlično povezalo. Takšno minutažo kot imam jaz, bi si želel vsak igralec,” je sklenil Sešlar.

Po porazu s Celjem so bili razočarani, posebej ker so zapravili vodstvo z 2:0, toda kljub temu so bili naslednji dan nasmešek ni izginil. “Že na jutranji regeneraciji smo bili nasmejani, tudi trener zahteva, da smo nasmejani,” je dodal nogometaš Olimpije in spregovoril še o zaščitnem znaku trenerja Riere in njegovi španski mentaliteti.

Seveda niso manjkale niti preostale stalne rubrike, dotaknili smo še dogajanju na slovenskih zelenicah v ostalih ligah. V studiu je bil ponovno tudi Darko Čeferin, ki je imel v tej oddaji precej manj spornih situacij, za zaključek, kot je to že v navadi, pa je poskrbela rubrika Fantasy kotiček.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!