Poraz proti Hrvaški bolj boleč kot izguba družinskega člana

Nogomet 17. Jan 202321:08 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Brazilski nogometni reprezentant Richarlison še vedno ni prebolel poraza svoje reprezentance v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Katarju.

Brazilci so pred začetkom svetovnega prvenstva veljali za prve favorite za končno zmago, a ostali praznih rok, potem ko jih je v četrtfinalu po enajstmetrovkah presenetljivo izločila Hrvaška. Predčasno slovo od tekmovanja je šokiralo brazilsko javnost kot tudi nogometaše same. Marsikateri od njih po porazu ni skrival solz, nemara še največ pa jih je pretočil napadalec Tottenhama Richarlison, ki ga misel na decembrsko tekmo še zmeraj močno boli.

“To je bil močan udarec za nas, mislim, da celo hujši kot izguba družinskega člana. Težko se je bilo pobrati. Še danes, ko gledam posnetke tekme na družbenih omrežjih, me ti zelo razžalostijo. A moramo iti dalje. Sam sem še mlad in pred mano sta vsaj še eno ali dve prvenstvi. Še naprej se bom trudil, da ujamem ritem, da začnem dosegati gole. Vem, kako to početi na igrišču,” je v pogovoru za ESPN dejal 25-letnik, ki je bil s tremi goli na štirih tekmah najboljši strelec Brazilije na prvenstvu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!