PP: drugi rojstni dan v družbi velikih imen našega nogometa

Nogomet 27. Nov 20239:53 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Čas hitro teče in daleč je že november 2021, ko je luč sveta ugledala prva oddaja Pod prečko. Danes so ponedeljkove debate že ustaljen podaljšek nogometnega dogajanja v Prvi ligi Telemach, tokrat pa bo zaradi uspeha slovenske reprezentance v studiu vladala še posebej pozitivna energija. V naši družbi bosta gosta, ki sta bila z nami tako v prvi oddaji kot tudi ob prvi obletnici.

O dogajanju v slovenskem nogometu se bomo tokrat pogovarjali z direktorjem slovenskih reprezentanc Miranom Pavlinom in nekdanjim slovenskim selektorjem ter državnim prvakom z Domžalami in Crveno zvezdo Slavišo Stojanovićem.

Pod prečko
Foto: Uroš Skaza

Z gostoma bomo temeljito prečesali dogajanje v zaostalem 3. krogu Prve lige Telemach, razmišljali pa bomo tudi, kaj uvrstitev Slovenije na Euro 2024 pomeni za celoten slovenski nogomet, ki je v teh dneh dobil nov velik zagon.

Pripravili smo tudi nekaj pogovorov z akterji dogajanja na slovenskih nogometnih zelenicah, tako boste v oddaji lahko prisluhnili slovenskemu reprezentantu Žanu Karničniku in trenutno morda celo najboljšemu posamezniku Prve lige Telemach Ruiju Pedru. Zanimivo bo zagotovo tudi v sodniškem kotičku, ko bo z nami znova Damir Skomina, v temi tedna pa se bomo tokrat posvetili takšnim in drugačnim lestvicam.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!