PP: O šampionski preteklosti in ambiciozni prihodnosti

Nogomet 13. Mar 202310:59
Foto: Uroš Skaza

Vikenda je konec, nogometno dogajanje na slovenskih zelenicah pa podaljšujemo v oddaji Pod prečko. Tokrat smo v našo družbo povabili nekdanjega nogometaša Maribora in Olimpije, zraven pa še kapetana Celja, ki je v preteklosti nosil tudi dres slovenske izbrane vrste.

V našem studiu bomo tokrat tako pozdravili državnega prvaka v Sloveniji, Makedoniji in Kazahstanu Agima Ibraimija. Slednji je v preteklosti nosil tako dres Olimpije kot Maribora, z vijolicami pa je pisal tudi fantastične evropske uspehe. Na mednarodni ravni se je dolga leta preizkušal tudi Denis Popović, ki se je v jeseni svoje kariere vrnil v domače Celje. Čaka nas torej tudi debata o tem, kje je in kam potuje ambiciozen nogometni projekt v knežjem mestu.

Ko je govora o Celjanih, izvemo tudi, kako se je s pritiski v preteklem tednu soočal Roman Pilipčuk, na zelo podobno vprašanje bo odgovoril tudi trener Kopra Zoran Zeljković. Nekoliko podrobneje boste spoznali tudi novega trenerja Gorice Edyja Rejo.

Eden izmed vrhuncev oddaje bo simpatičen intervju z zamejskim Slovencem Edyjem Rejo. FOTO: Profimedia.

Jasno, pozabili ne bomo niti na sodniški pogled z Damirjem Skomino, v katerem pa smo imeli tokrat precej dela z iskanjem dvomljivih situacij, kar pomeni, da so sodniki svoje delo opravili zelo dobro. Kaj še pripravljamo? Za najlepše zadetke poskrbi Triglav, za najlepše obrambe Pivovarna Union in za najboljšo izjavo trgovina 365. Za Fantasy kotiček, v katerem na kratko predstavimo najboljšega Fantasy managerja med slovenskimi rokometnimi reprezentanti, pa sponzorja še iščemo …

Komentari

Vaš komentar