PP: Vroča nogometna debata pred reprezentančnim premorom

Foto: Uroš Skaza

Marčevska "mineštra" v Prvi ligi Telemach je skuhana, v oddaji Pod prečko pa bomo vanjo vrgli še nekaj začimb, da bo vse skupaj dobilo končno podobo pred zaključkom sezone. V studio prihajata najbolj prepoznavni slovenski komentator in nekdanji dolgoletni član Maribora, za katerega še vedno ne vemo, ali je bil nekoč boljših na igriščih ali je zdaj za novinarskimi mikrofoni. Blesti v obeh pogledih.

Dejanu Obrezu in Mihi Penku se bosta tako v našem studiu pridružila Sportklubov komentator Goran Obrez in nekdanji nogometaš Maribor in Kopra, zdaj pa že naš standardni nogometni sogovornik Mitja Viler. Z gostoma bomo debatirali o zaključku divjega nogometnega marca ter se ozrli proti zaključku sezone, ki se nezadržno bliža.

Mitja Viler v oddaji Pod Prečko
Mitja Viler v oddaji Pod Prečko

Debato bomo obogatili z vključitvijo Dejana Grabića, ki bo preko video povezave z nami delil svoje vtise o prvem mesecu na klopi Mure, zagotovo pa bo beseda nanesla tudi na včerajšnje razburljivo dogajanje med in po obračunu Prekmurcev z ljubljansko Olimpijo.

Kaj še pripravljamo? Slišali boste, kako je turbulenten začetek drugega dela sezone doživljal športni direktor Kopra Ivica Guberac, pogovarjali pa smo se tudi z novopečenim slovenskim reprezentantom in prvim golgeterjem Maribora Žanom Vipotnikom. Tokrat pa bomo del oddaje namenili tudi dobrodelnosti. Ta konec tedna so se namreč tudi številni slovenski prvoligaši odzvali na vseslovensko dobrodelno akcijo, v kateri zbiramo sredstva za 4-letnega Urbana, ki se bori z redko boleznijo, za katero zdravilo še razvijajo.

Obisk Marcosa Tavaresa v SK studiu

Seveda ne bomo pozabili niti na vse naše uveljavljene rubrike, zagotovo bo pestro tudi v sodniškem pogledu z Damirjem Skomino, ne zamudite pa niti pregleda naj zadetkov in naj obramb kroga, saj si bomo v obeh kategorijah ogledali nekaj nogometnih presežkov, ki so prava paša za oči!