Birmingham si želi Johna Terryja

Premier Liga 15. Jun 201712:05 > 12:21
Stu Forster/Getty Images

Birmingham je Johnu Terryju poslal uradno ponudbo za sodelovanje. Legenda Chelseaja je svojo poglavje pri modrih zaključila s koncem minule sezone in še vedno nabira ponudbe za nadaljevanje kariere.

Legendarni kapetan Chelseaja je svojo zadnjo tekmo za modre odigral na tekmi zadnjega kroga minule sezone Premier lige proti Sunderlandu. To je bila njegova 717. tekma v modrem dresu, ki ga je nosil kar 22 let.

Terryju se je pogodba s Chelseajem iztekla, interesentov za njegove usluge pa je kar nekaj. Največ je seveda tistih eksotičnih, a John Terry ima kljub vsemu še vedno kar nekaj snubcev tudi na Otoku. Zaenkrat je uradno ponudbo zanj potrdil le strateg angleškega drugoligaša Birmingham Cityja Harry Redknapp.

Johnu smo poslali dobro ponudbo, to pa je tudi vse kar lahko zaenkrat naredimo. Zdaj je vse odvisno od njegove odločitve. V Birminghamu si ga res zelo želimo,” je ponudbo potrdil Redknapp.

Dvojica je nedolgo nazaj sodelovala na memorialni tekmi Michaela Carricka, ko je angleški strokovnjak na Old Traffordu vodil ekipo zvezd, ki jo je kot kapetan na zelenico povedel prav Terry.