Moreno: V ramazanu lahko jem in pijem namesto Salaha

Premier Liga 3. Maj 201812:14 > 12:32
Stu Forster, Getty Images

Levi bočni branilec Liverpoola Alberto Moreno se je v pogovoru s španskimi mediji razgovoril o Mohamedu Salahu. Moreno je prepričan, da njegov soigralec, ki letos igra v fantastični formi, še ni pokazal vsega kar zna.

Za Mohamedom Salahom je zares neverjetna sezona. Egipčan je v dresu redsov v vseh tekmovanjih zabil kar 43 zadetkov in dodal še 13 asistenc. Povsem razumljivo je, da pohvale za njegove predstave prihajajo iz vseh strani, še posebej pa so navdušeni njegovi soigralci.

Tokrat se je oglasil španski branilec Alberto Moreno, ki se je tudi pošalil na račun egipčanskega reprezentanta.

Salah je neverjeten fant, za njim je fantastična sezona. Mislim, da trenira le na 20 odstotkih, saj ga je strah, da bi se sam poškodoval,” je šaljivo dejal Moreno.

Španec je soigralcu ponudil tudi pomoč ob ramazanskem postu: “Lahko jem in pijem namesto njega. To zmorem.

Moreno na povratni tekmi v Rimu ni igral, zagotovo pa bo Jürgen Klopp nanj računal v finalu, kjer se bo Liverpool v Kijevu pomeril z Real Madridom.

Še vedno ne morem verjeti, da bom igral v finalu lige prvakov. Imamo sijajno ekipo in borili se bomo za lovoriko. Trenerju Kloppu naročite, da me uvrsti v začetno enajsterico. Mesto v prvi postavi sem izgubil zaradi poškodbe, vsak pa bi seveda rad igral. Trenutno za takšna razmišljanja ni časa, zdaj le uživamo,” je zaključil dobro razpoloženi Moreno.