Alexis ima dovolj in želi zapustiti United!

Premier Liga 29. Nov 201811:15 > 11:29
Alex Livesey/Getty Images

Alexis Sanchez ni bil v ekipi Joseja Mourinha za tekmo Manchester Uniteda proti Young Boysom v Ligi prvakov, pa čeprav je bil fizično povsem priravljen za nstop. Angleški mediji zdaj pišejo, da je ta poteza sodu izbila dno in da Sanchez želi oditi iz moštva.

Ko odštejemo odvedeni davek, potem Alexis Snachez v dresu Manchester Uniteda tedensko zalsuži kar 350 tisoč funtov. Tako ta nogometaš zasluži največ med vsemi v Premier ligi, trener Uniteda Jose Mourinho pa ga ne želi redno vključevati v svoje moštvo na zelenici. Na tekmah Premier lige je tako Sanchez pogosto na klopi rezervnih nogometašev, pogosto pa se zgodi, da ko je vključen v prvo postavo, tekme ne zaključi. 

Sanchez je le v prvem krogu te sezone v Premier ligi odigral vseh 90 minut tekme.

V Ligi prvakov je Sanchez odigral le dve tekmi, na zadnji proti Young Boysom pa ga ni bilo niti med rezervnimi igralci, pa čeprav je zdrav in fizično pripravljen na igranje. 

Sanchez je po poročanjih otoških medijev po tekmi proti švicarskim prvakom zahteval prestop že v januarskem prestopnem roku, ni pa skrivnost, da ga v svojih vrstah želi Paris Saint-Germain. Če bi Čilenec zapustil United že januarja, bi to pomenilo, da je bil Unitedov nakup Sancheza eden najslabših v zgodovini nogometne igre.