Mourinho napovedal božični trening, igralci ponoreli

Premier Liga 13. Dec 201812:15 > 12:35
Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Jose ostaja Jose. Na rdečem delu Manchestra v tej sezoni ne rastejo rožice, zato je portugalski svojeglavež Jose Mourinho prišel do spoznanja, da je treba utrditi disciplino.

Jose Mourinho ob prihajajočih praznikih ne razmišlja preveč ležerno, zato se je odločil, da svojim nogometašem ne bo dal niti enega prostega dneva za obisk družin, obenem pa napovedal trening na Božič.

Ta novica je šokirala njegove nogometaše, ki so navajeni, da ta dan preživijo v družbi družin in prijateljev, hladnokrvni niso ostali niti ostali zaposleni v klubu. Ko je Alex Ferguson skrbel za Manchester United, božičnega treninga ni bilo niti enkrat in vsi v klubu so imeli vsaj en prost dan.

Jose Mourinho pa je že lani želel delati na Božič, a mu je uprava kluba sporočila, da to ni mogoče, saj bi se številno zaposleno osebje v klubu moraralo iz vseh kotičkov države vrniti v pripravljalni center na delo, Božič pa je dela prost dan.

Manchester United bo moral angažirati dodatno osebje samo za ta dan, potem ko se je portugalski strokovnjak po porazu proti Valenciji v zadnji tekmi skupinskega dela Lige prvakov odločil, da spremeni odnos svojih igralcev in poskrbi za dodaten vnos discipline.  

Nogometaši Uniteda bodo torej 25. decembra imeli trening ob 16. uri, kasneje pa ne bodo odšli domov, saj jih čaka ekipna večerja v klubskem hotelu.