Ranieri po drami v Fulhamu: Želel sem ga ubiti!

Premier Liga 29. Dec 201820:05 > 20:08
Shaun Botterill Getty Images Sport

Fulham je včeraj na tekmi 20. kroga doma premagal Huddersfield z zadetkom Aleksandra Mitroviča v 91. minuti. Vendar obračun je zaznamoval prepir pri streljanju enajstmetrovke med domačima igralcema Kamarajem in Mitrovičem v 82. minuti. Po tekmi je o tem veliko zanimivega povedal Claudio Ranieri.

Včeraj je Craven Cottageju normalno potekal obračun 20. kroga Premier League in derbi dna lestvice. Kazalo je, da se bo tekma končala brez zadetkov, vse do 82. minute, ko so imeli domači na voljo enajstmetrovko.

A med nogometašema Fulhama je sledil prepir o tem kdo bo izvajal najstrožjo kazen. Aboubakar Kamara je vzel žogo sicer standardnemu izvajalcu enajstmetrovk Aleksandru Mitroviču in zapravil priložnost z bele točke za vodstvo. A domačim se je po čudežu ponudila še ena priložnost v 92. minuti takrat pa je Mitrovič vendarle zabil z bele točke za zmago z 1:0.

Trener Fulhama Claudio Ranieri je bil po koncu tekme jasno povsem besen.

“Vse sem mu že povedal, rekel sem, da mora žogo pustiti Mitroviču, ker je on igralec, ki mora streljati. Neverjetno je to kar je storil. Pokazal je nespoštovanje proti meni, klubu, soigralcem in gledalcem,” je dejal vidno razburjeni Ranieri, ki je na koncu vseeno prišel do zelo pomembne zmage.

Potem pa je sledilo še vprašanje, kako se je Italijan počutil ob zgrešeni enajstmetrovki Francoza v 82. minuti.

“Želel sem ga ubiti. To je normalna reakcija, ker ni normalno, da nekdo sam tako vzame žogo, samo zato, ker je dosegel gol na prejšnji tekmi z bele točke, ker ni bilo Mitroviča.”