Lingard: "Igranje z Rashfordom me navdihuje"

Stu Forster, Getty Images Sport

Nogometaš Manchester Uniteda Jesse Lingard je razkril, kako zelo rad igra v napadu s svojim soigralcem in prijateljem Marcusom Rashfordom.

“Z Marcusom sva drug drugemu izziv, na ta način skupaj postavljava nove cilje in napredujeva. Imava različne cilje, recimo, kar se tiče več natančnejših podaj ali kdo več strelja na gol. To so zadeve dveh prijateljev, ki motivirata drug drugega, da sta uspešnejša. Lepo je, ko teren delita drug z drugim,” je povedal Lingard, nato pa pokomentiral še rezultate, ki jih Manchester United dosega, odkar ga vodi Ole Gunnar Solskjaer.

“Napadalni nogomet je vrnil v naš klub. Veste koliko let je kot igralec preživel na Old Traffordu in še po odhodu iz kluba ostal del njega. Enostavno ve, kako deluje United in kako naj ekipa izgleda na terenu. Uspelo mu je, da na igralce prenese, kaj pomeni nositi dres tega kluba. Zdaj je vsem ‘kliknilo’,” je zaključil angleški nogometaš.

Manchester United v soboto gostuje pri Fulhamu v okviru 26. kroga Premier lige, prenos v živo lahko spremljate na Sportklubu.