Naslednik Giggsa pred vrati Uniteda

Premier Liga 11. Maj 201922:26 > 22:29
Ian Walton/Getty Images

Manchester United je blizu tega, da podpiše pogodbo z nogometašem, ki ga številni vidijo kot naslednika klubske legende Ryana Giggsa.

Pri Manchester Unitedu napovedujejo divji poletni prestopni rok. Sky Sports poroča, da bo eno od prvih okrepitev rdečih vragov predstavljal 21-letni Valižan Daniel James, krilni napadalec angleškega drugoligaša Swanseaja.

Govora je o izjemno hitrem nogometašu, ki ga številni vidijo kot naslednika legendarnega Ryana Giggsa, legende Manchester Uniteda in aktualnega selektorja Walesa, pod vodstom katerega je James tudi debitiral v dresu z državnim grbom na prsih.

James je prvi nastop za svojo državo vpisal leta 2018 proti Albaniji, letos marca pa v kvalifikacijah za Euro proti Slovaški zabil gol za zmago in bil izbran za najboljšega igralca srečanja.

Sky Sports dodaja, da sta kluba blizu dogovora. United naj bi za Jamesa odštel okoli 15 milijonov funtov, čeprav Ole Gunnar Soslkjaer ničesar ni želel potrditi: “Gledamo zelo veliko igralcev, ki bi lahko okrepili našo ekipo pa tudi nato dolga leta ostali na Old Traffordu, kot sta bila Cristiano Ronaldo in Wayne Rooney. Želimo pripeljati mlade in talentirane igralce in jih razvijati v vrhunske. Imamo sijajno trenersko osebje, najboljše pogoje za to in najboljše navijače.”

James je za Swansea letos na 38 nastopih zabil pet zadetkov in dodal deset podaj.