Özil in Kolašinac bosta proti Newcastleu počivala

Premier Liga 9. Avg 201918:43 > 18:45
Julian Finney/Getty Images

Nogometaša londonskega Arsenala Mesut Özil in Sead Kolašinac ne bosta v prvi enajsterici prvega kroga Premier lige, poročajo angleški mediji.

Arsenal se bo v prvem krogu nove sezone Premiershipa na St. James’s parku pomeril proti Newcastleu. Zaradi incidenta, v katerega sta bila vpletena oz. preiskave napada na njiju, v začetni enajsterici Arsenala tokrat ne bo Mesuta Özila in Seada Kolašinca.

Konec julija je svet obšel video posnetek, v katerem je levi bočni branilec Arsenala Sead Kolašinac, z neverjetnim pogumom odgnal dva oborožena napadalca, ki sta hotela oropati njega in Özila.

Policija je odprla preiskavo, kjer vse kaže na to, da je bil predmet napada osebni avtomobil Mesuta Özila.

Menedžer ArsenalaUnai Emery se je samo dva dni po napadu na svoja varovanca odločil, da Özil in Kolašinac ne bosta v postavi za prijateljsko srečanje z Lyonom. Dodal je, da nista 100% pripravljena.

Glavni razlog, zaradi katerega se je Emery odločil, da dvojec Özil – Kolašinac ne bo na odpiranju nove sezone je policijska preiskava zgoraj navedenega dogodka, ki še vedno poteka in kateri se morata oba še vedno popolnoma posvečati.