Klopp na potezi: Roma želi Shaqirija

Premier Liga 16. Jan 202010:28 > 10:36
Alex Livesey Getty Images Sport

Nogometni klub AS Roma želi med zimskim prestopnim rokom v svoje vrste kot posojenega nogometaša pripeljati igralca Liverpoola Xherdana Shaqirija, poroča Liverpool Echo.

Klub iz večnega mesta želi v svoje vrste kot posojenega igralca pripeljati švicarskega reprezentanta Xherdana Shaqirija, a le do konca sezone, ko lahko igralca Liverpoola tudi dokončno odkupi. 

Shaqiri je že večkrat omenil, da si želi višje minutaže, ki je v tej sezoni še bolj skromna kot v prejšnjih letih, zato je Shaqiri ocenil, da je najbolje zamenjati sredino in v želji po napredku najti novega delodajalca. 

Se pa zdi, da iz te moke ne bo kruha, saj se je njegov agent že sestal z glavnim trenerjem moštva Jürgenom Kloppom, ki mu je sporočil, da ne želi iz rok izpustiti niti enega svojega nogometaša, vsaj ne meseca januarja. 

Razlog za to je zelo enostaven, saj imajo Redsi po 30 letih čakanja najlepšo priložnost, da osvojijo domači naslov v Premier ligi, Klopp pa si želi na vsaki poziciji imeti izkušenega nogometaša tudi med rezervami, predvsem v primeru, če pride do poškodb nosilcev igre.  

Shaqiri je v svoji karieri nastopal za Basel, Bayern, Inter, Stoke in Liverpool. 

https://twitter.com/iLiverpoolApp/status/1217734025667805184