De Bruyne: "Liverpoolu lahko samo čestitamo"

Premier Liga 29. Feb 202011:28 > 11:28
Alex Livesey, Getty Images Sport

Nogometaš Manchester Citya Kevin De Bruyne je ocenil, da ima njegova ekipa enake težave kot v tisti prvi sezoni, ko je vajeti prevzel Pep Guardiola.

City je trenutno drugi na lestvici premier lige z 22 točkami zaostanka za vodilnim Liverpoolom, ki je na pragu prvega naslova v Angliji po treh desetletjih.

Igramo dobro, a smo izgubili preveliko število točk. To me malce spominja na tisto sezono, ko je prišel Pep. Tudi takrat smo igrali dobro, a smo počeli preveč napak,” je ocenil Belgijec.

Povezano

 “Obstajajo tekme, ko imaš nadzor nad situacijo, potem pa v zadnjih petih minutah ali pa desetih minutah padeš. Liverpool tukaj enostavno ne izgublja točk. Tudi, če bi imeli mi recimo nekoliko boljši učinek, bi si Liverpool zalsužil prvo mesto. Sem zato jezen? Ne, lahko jim samo čestitam,” je pošteno priznal vezist sinjemodrih.

City  jutri igra finale ligaškega pokala proti Aston Villi. Kevin zaključuje realistično: “Osvojiti želimo vse, kar lahko. Vemo, da je liga izgubljena, na ostalih področjih pa bomo garali za vsak naslov. To je cilj.”

Sportklub Slovenija