Tevez: Ferguson misli, da je predsednik Anglije

Premier Liga 12. Apr 202023:37 > 23:43
Shaun Botterill, Getty Images Sport

Nekdanji reprezentant Argentine Carlos Tevez je eden izmed redkih igralcev, ki ne spoštuje legendarnega trenerja Manchester Uniteda Sira Alexa Fergusona.

Legendarni trener je Teveza leta 2007 iz West Hama pripeljal na Old Trafford. V naslednjih dveh sezonah sta osvojila kar 6 lovorik. United je v tem času dvakrat osvojil Premier ligo in enkrat Ligo prvakov.

Ferguson misli, da je predsednik Anglije. S tem starcem se je bilo nemogoče pogovarjati. Nič mu nisi smel reči. Na finalni tekmi  Lige prvakov v Rimu proti Barceloni me ni uvrstil v prvo postavo, kar je bila velika napaka,” je prepričan Tevez.

Argentinec je Old Trafford zapustil leta 2009 in prestopil  k mestnemu rivalu Manchester Cityju. Tevez je s sinjemodrimi leta 2012 osvojil Premier ligo in med proslavo meščanov Fergusonu poslal kontroverzno sporočilo – “RIP Fergi”.

36-letni napadalec Boce ima zelo bogato zbirko lovorik. Poleg zgoraj omenjenih lovorik je dvakrat osvojil italijansko prvenstvo z Juventusom, kar petkrat pa je osvojil argentinsko prvenstvo z Boco.

Tevez je za argentisko reprezentanco zbral 76 nastopov in dosegel 13 zadetkov.