Na SK: Premier liga se nadaljuje prek računalnika!

Premier Liga 20. Apr 202010:46 > 10:56
Premier League

V času, ko je svet športa obstal zaradi epidemije koronavirusa, številni rešitev iščejo v virtualnem svetu. Od torka do sobote bodo svoje računalniške veščine z igranjem Fife pokazali tudi igralci iz Premier lige - v živo na Sportklubu!

Povezano

Raheem Sterling, Trent Alexander-Arnold, Wilfried Zaha in Todd Cantwell bodo med zvezdniki premierligašev, ki se bodo od torka do sobote merili na računalniškem tekmovanju pod imenom ePL Invitational.

Celoten denarni izkupiček bo namenjen britanski zdravstveni službi, obenem pa bodo organizatorji prek turnirja poslali sporočilo, da je v času koronavirusa potrebno ostati doma in tako reševati življenja. “Misli vseh v Premier ligi so s tistimi, ki so neposredno prizadeti zaradi koronavirusa,” je ob predstavitvi dejal prvi mož najvišjega angleškega nogometnega prvenstva Richard Masters: “Prav tako se zavedamo pomembnosti iskanja novih načinov za zabavo navijačev v tem času in zelo smo vznemirjeni, da smo uspeli zbrati močno postavo igralcev za ePremier League Invitational tournament.”

Tekmovanje se s prenosi na Sportklubu začenja v torek in končuje v soboto, ko bo na sporedu veliko finale.