Sneijder: Nič ne vem o zanimanju Uniteda

Ljubljana – Manchester United naj bi se znova začel zanimati za usluge Wesleyja Sneijderja, toda Nizozemec o domnevnem zanimanju rdečih vragov ne ve prav nič.

Wesley Sneijder
je nase zadnjič opozoril v sredo, ko je na prestavljeni tekmi zadnjega kroga skupinskega dela z zadetkom v 85. minute navijače Galatasarayja popeljal v delirij, privržence Juventusa pa zavil v črno. Nizozemec se je v dresu turškega velikana znova vrnil med žive, zato niti ne čudi, da so nanj znova postali pozorni tudi pri največjih evropskih klubih.

Najresnejše naj bi se za njegove usluge zanimali pri Manchester Unitedu, ki so v preteklosti nekajkrat že pokazali zanimanje za nekdanjega igralca Real Madrida. Po pisanju angleških medijev bi se Sneijder na Old Trafford utegnil preselitii že v januarskem prestopnem roku.

Ne vem nič več od ostalih v mojem okolju. Jaz niti ne berem časopisov, toda slišal sem za neke govorice o mojem prestopu v Manchester United. V preteklosti so me že povezovali z različnimi klubi in občasno mi je dolgočasno govoriti o temu, toda navijači so zaskrbljeni in nekatere stvari moram povedati, da razčistim situacijo,” je dejal Nizozemec.

Sneijder se v Turčiji dobro počuti, a vendarle pušča na stežaj odprta vrata. “Navijači so tukaj zelo emocionalni, jaz pa tudi ne želim govoriti o stvareh, ki jih ne poznam. V Galatasarayju se dobro počutim. Vesel sem, ker smo se uvrstili v osmino finala Lige prvakov. Srečen sem tukaj, toda v nogometu nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi,” je še dodal Wesley Sneijder.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images