"Giggs je spal s svakinjo in on bo meni solil pamet!?"

Premier Liga 15. Maj 202022:03 > 22:08
Michael Regan/Getty Images

Legendarni angleški nogometaš Paul Gascoigne se je spomnil pogajanja z Manchester Unitedom, od katerih mineva že več kot 30 let.

Gascoigne je leta 1988 trofejnemu strokovnjaku Siru Alexu Fergusonu tedaj prek telefona jamčil, da bo prišel igrat na Old Trafford, a si nato premislil, saj je takratni predsednik Tottenhama Irving Scholar njegovim staršem kupil hišo za 120.000 funtov.

Povezano

Ferguson je zaradi tega Gascoigneja oklical za butca, “Gazza” pa je šel v zgodovino kot eden izmed najbolj težavnih nogometašev na Otoku, recimo pri 33 letih je moral na zdravljenje od alkohola.

Ferguson trdi, da bi bilo vse skupaj drugače, če bi takrat podpisal za United,” je za angleške medije dejal Gascoigne, potem pa vse skupaj ovrgel z naslednjimi obtožbami:

Rio Ferdinand se je izogibal testiranju na drogo, Eric Cantona je udaril nekega kretena na tribuni, Wayne Rooney se je zapletel z neko ‘babico’, Ryan Giggs pa je imel razmerje s svojo svakinjo. Kaj za vraga?!

Nekdanji član angleške izbrane vrste je po Newcastlu oblekel še dres Tottenhama, potem pa ga je pot vodila v naslednje klube: Lazio, Rangers, Middlesbrough, Everton in Burnley.

sportklub