"United potrebuje samo še dve ali tri okrepitve."

Premier Liga 12. Maj 202016:18 > 16:19
Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Legendarni vratar Manchester Uniteda Edwin van der Sar je prepričan, da bi se njegov nekdanji klub z dobrimi odločitvami na nogometni tržnici lahko hitro "izenačil" z Liverpoom in Manchester Cityjem.

Manchester United je pred prekinitvijo Premier lige zaradi pandemije koronavirusa zasedal peto mesto in za četrtim Chelseajem zaostajal za tri točke.

V zadnjih tednih je ekipa igrala dober nogomet in osvajala točke. Prišli so do nekaterih pozitivnih rezultatov proti močnim nasprotnikom. Želim si, da se liga nadaljuje in da bi se United boril za preboj v ligo prvakov,” razmišlja Van der Sar in dodaja:

Kljub temu pa mislim, da se mora uprava hitro osredotočiti na naslednjo sezono. United potrebuje samo še dve ali tri okrepitve, da bi se lahko enakomerno kosal z Liverpoolom in Manchester Cityjem.

Liverpool, večni rival Manchester Uniteda, je v tej sezoni v Premier ligi razred zase. Redsi imajo kar 25 točk prednosti pred drugouvrščenim Cityjem, zato se tudi Van der Sar strinja, da si ekipa Jürgena Kloppa zasluži naslov.

Glede na število osvojenih točk in glede na vse odlične predstave, bi bilo zelo kruto, če bi ostali brez lovorike. Prepričan sem, da bo vodstvo Premier lige sprejelo pravo odločitev. Če nadaljevanja prvenstva ne bo, sem prepričan, da ne bi imel nihče nič proti, če Liverpool proglasijo za prvaka,” dodaja Nizozemec.