Pulišić: Bil sem lačen, komaj sem čakal nadaljevanje

Premier Liga 10. Jul 202014:13 > 14:16
Justin Tallis/Pool via Getty Images

V nadaljevanju sezone Christian Pulišić igra odlično za Chelsea v Premier ligi. Američan je dosegel tri gole in dvakrat asistiral. Na nobeni tekmi v nadaljevanju prvenstva se ni zgodilo, da ne bi sodeloval pri golu modrih.

Tudi trener Chelseaja Frank Lampard je dejal, da se je Christian po odmoru vrnil lačen golov. Pulišić je imel hudo poškodbo pred prekinitvijo prvenstva zaradi katere ni igral. Podaljšanje sezone pa mu je zdaj prišlo prav, da že v prvi sezoni pusti pečat pri klubu iz Londona. 

“Ves čas sem bil zelo lačen in želel sem se vrniti na igrišče. Trdo sem delal in vesel sem, da se to pozna na zelenici. Delal sem v Ameriki, delal sem na okrevanju, da bi bil 100 odstotno pripravljen”, je dejal Pulišić za Skysports. 

Pulišić priznava, da takoj po prihodu v Premier ligo ni bil na vrhuncu in da je redko odigral dobre tekme. 

“Skozi celotno sezono sem se po malem učil in nabiral izkušnje. Želel sem rasti kot igralec. Počutim se dobro in moja samozavest je visoka. Moji soigralci mi vedno bolj zaupajo in to je najpomembnejše. Občutek je odličen,”

Dejal je še, da je še prezgodaj, da bi ga ljudje primerjali z Edenom Hazardom pa tudi, da mu je všeč položaj ofenzivnega vezista na katerem igra. Glede prihodnosti Pulišić pravi, da Chelsea želi končati na tretjem mestu. 

“Komaj čakam, da bom igral z Ziyechom in Wernerjem. Zabavno je igrati z dobrimi in talentiranimi igralci, enostavno je in res komaj čakam. Čaka nas velik odela, da bomo takšni kot City in Liverpool, ki sta dominatna in konstantna. Želimo biti takšni.”