Lampard: Veliko sem se naučil iz tega poraza

Premier Liga 11. Jul 202022:20 > 22:23
Frank Lampard
Michael Regan/Getty Images

Na tekmi 35. kroga angleške Premier lige je Sheffield United presenetil favorizirani Chelsea in ga premagal kar s 3:0. Trener Chelseaja Frank Lampard pravi, da poraza ne bo pozabil nikoli in da se je iz njega veliko naučil.

Sheffiled je včeraj na svojem Bramall Laneu s 3:0 ugnal modre iz prestolnice.

“V vseh elementih so bili boljši. Psihično in fizično. Ker ni navijačev, se slišijo glasovi igralcev na igrišču. Danes se je slišalo samo nogometaše Sheffielda. Nisem zadovoljen s pristopom. Poleg tega smo delali veliko napak. Sem zelo razočaran,” priznava Lampard.

Chelsea je sicer imel 75% časa žogo v svojih nogah, a mu to ni pomagalo.

“Igrali smo prepočasi. Krilna nogometaša nista bila aktivna. Bili smo brezidejni. Današnji poraz me je veliko naučil. Tekme ne bom pozabil. Vse bomo analizirali in se borili naprej. Prvenstvo želimo končati med top 4,” je dejal trener Chelseaja.

Klub iz Stamford Bridgea je trenutno na 3. mestu s 60 točkami. Ob tekmi manj imata Leicester City in Manchester United 59 oz. 58 točk. Leicester bo danes lovil točke proti praktično že odpisanemu Bournemouthu, United pa bo odlično formo želel potrditi jutri, ko na Old Trafford prihaja Southampton.

Rezila so ponovno ujela dobro formo. Sheffiled je na 6. mestu in je v resnem boju za evropske vozovnice.