"Martial lahko postane eden najboljših na svetu"

Premier Liga 14. Jul 202013:58 > 13:59
Julian Finney/Getty Images

Nemanja Matić, nogometaš sredine igrišča pri Manchester Uniteda verjem, da lahko Anthony Martial (24) postane eden najboljših napadalcev na svetu.

Anthony Martial je v letošnji sezoni dosegel 20 golov. To pomeni, da je za njim najboljša sezona pri Unitedu odkar je leta 2015 prišel iz Monaca

“Dobra tekma enega nogometaša ne pride kar tako. To je posledica trdega dela. Zadnje leto in pol spremljam kako se Anthony zelo trudi in si prizadeva izboljšati vse vidike svoje igre. Seveda se to pozna na igrišču. Zasluži si to. Na treningu se bori za vsako žogo,” je dejal Matić, ki je s klubom pred kratkim podaljšal pogodbo do leta 2023. 

“Tudi ko nimamo žoge on pomaga v obrambi. Če bo tako nadaljeval bo eden najboljših na svetu. Še vedno je mlad, še vedno lahko napreduje, čas je na njegovi strani. Samo naj nadaljuje s tem kar počne.”

Manchester United v četrtek ob 21:15 čaka tekma proti Crystal Palaceu. Na tretjem mestu lestvice je Chelsea, ki je pri 60 točkah. Leicester je na četrtem mestu z 59 točkami, enako število točk pa ima tudi United, ki je mesto za njimi.