Fantastične predstave niso ostale neopažene

REUTERS/Laurence Griffiths
REUTERS/Laurence Griffiths

Nogometni klub Inter pozorno spremlja položaj Jesseja Lingarda, ki kot posojen nogometaš Manchester Uniteda blesti v dresu West Hama.

Jesse Lingard je v zimskem prestopnem roku s statusom posojenega nogometaša iz Manchester Uniteda odšel v West Ham. V Londonu igra kot prerojen in po poročanju ESPN, njegove fantastične predstave niso ostale neopažene pri velikih evropskih klubih.

Po poročanju naj bi Lingarda spremljali skavti madridskega Reala in Paris Saint-Germaina, največ zanimanja pa so pokazali pri Interju.

Angleškega reprezentanta zdaj ne moremo primerjati z ne tako oddaljenim obdobjem, ko je igral za United. Na devetih tekmah v dresu West Hama mu je namreč uspelo doseči 8 golov in vpisati devet asistenc. To mu v zadnjih treh letih pri klubu iz Old Trafforda ni uspelo nikoli.

Klub iz vzhodnega dela Londona je trenutno v Premier ligi na četrtem mestu. Pred njimi so Leicester, Manchester United in Manchester City. Če bodo ostali na tem položaju tudi po koncu sezone se bodo uvrstili v naslednjo izdajo lige prvakov.

Lingard ima sicer z rdečimi vragi pogodbo do junija 2022.